Maak kennis met ons aanbod arduintegels

N.V. Kasco heeft reeds vele jaren ervaring in het plaatsen van arduintegels in Lommel voor opritten en terrassen. Net zoals bij kasseien en kleiklinkers bestaan deze natuurstenen in verschillende vormen en afmetingen. Wij kunnen dit leveren en plaatsen, zowel voor particulieren als voor professionelen.

Aanbod natuursteentegels

Arduintegels vindt u in meerdere maten en soorten. Bij N.V. Kasco hebt u een ruime keuze uit Belgische blauwe steentegels, Delhi blue tegels, Vietnamees basalttegels, Chinees graniet tegels, Fjord Stone tegels, blauwe steen, … U merkt het zelf: de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo vindt u steeds de stijl van natuursteentegels die bij u en uw woning past.

Bezoek onze showroom in openlucht

In onze openlucht showroom in Lommel, die maar liefst bestaat uit 1000 m2, kunt u in alle rust kennismaken met al onze materialen. Keramische tegels, nieuwe blauwsteentegels, graniettegels of oude arduintegels, kom alle uitwerkingen met uw eigen ogen aanschouwen.

Neem contact op

Geïnteresseerd in onze diensten voor de aanleg van uw tuinpad, oprit of terras? Neem dan meteen even contact op met N.V. Kasco voor meer informatie en een offerte.