Kasseien in alle soorten en formaten

Voor het plaatsen van kasseien in Lommel bij u thuis of op kantoor, is N.V. Kasco uw ideale partner! Reeds jarenlang staan wij garant voor de kwaliteitsvolle en professionele plaatsing van kasseien en platines, voor al uw opritten en terrassen.

Kasseien, een onderhoudsvrij product

Eeuwenlang sierden onze bekende kasseien de wegen in ons land. Ook vandaag nog blijven kasseien een onderhoudsvrij product dat te combineren is met iedere stijl van woning. Zo bent u er steeds zeker van dat bouwwerken met kasseien een meerwaarde voor uw woning zal zijn. Een kassei geeft uw oprit, tuinpad of terras een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Blauwsteenkasseien, Bourgondische kasseien, greskasseien: dankzij de veelheid aan kleuren en vormen hebt u maar te kiezen volgens uw wensen!

Kleiklinkers en arduintegels

Naast kasseien levert en plaatst N.V. Kasco ook onder andere kleiklinkers en arduintegels. Steeds mag u er zeker van zijn dat alles professioneel wordt aangepakt, van begin tot einde. Bezoek zeker onze openlucht showroom in Lommel eens, dan ziet u alle mogelijkheden met uw eigen ogen.

Neem contact op

Vindt u het hoog tijd om uw oprit of terras aan te pakken? Aarzel dan niet langer en neem vandaag nog contact op met N.V. Kasco! We helpen u dan met plezier verder met meer informatie of een vrijblijvende offerte.