Groot aanbod Hollandse en nieuwe kleiklinkers

Naast kasseien, kunt u ook voor het plaatsen van kleiklinkers in Lommel terecht bij N.V. Kasco. Wij plaatsen kleiklinkers bij u thuis in alle maten en soorten. Bij ons hebt u steeds de garantie op kwaliteitsvol geleverde werken voor uw oprit of terras.

Kleiklinkers in verschillende kleuren

N.V. Kasco beschikt over de échte Hollandse kleiklinkers in verschillende afmetingen en kleuren. Zo is er steeds wel iets dat bij uw stijl en woning past. In ons assortiment vindt u ook nieuwe kleiklinkers terug. Het grote voordeel van deze soort steen is dat het een onderhoudsvrij product is. Zo hebt u er weinig werk aan achteraf. Ook past het bij iedere architecturale stijl.

Formaten voor kleiklinkers

N.V. Kasco plaatst kleiklinkers in drie verschillende formaten:

  • Waalformaat, met afmetingen 20x5x9
  • Dikformaat, met afmetingen 20x8x9
  • Keiformaat, met afmetingen 20x10x9

Kom gerust eens langs in onze openlucht showroom in Lommel om deze klinkers in het echt te komen aanschouwen. Dan hebt u meteen ook een idee van onze arduintegels en andere artikelen.

Neem contact op

Geïnteresseerd in een stijlvolle plaatsing met onze klinkers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met N.V. Kasco voor meer informatie of voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.